Manannan Cottage

Manannan Cottage is genoemd naar Manannan, de iers-keltische god van de zee. Met zijn blik op de oceaan waakt hij over de cottage en haar bewoners.

Woonkamer

De cottage biedt plaats aan 4 personen en is heel gezellig ingericht. De woonkamer is ruim, heeft een heerlijke open haard, een grote eettafel en een gezellige zithoek. Een tv (satelliet), dvd-speler, radio/cd-speler én voldoende dvd’s, cd’s en boeken zijn aanwezig. Ook vind je er veel kaarten, informatie, tips, spelletjes.

Wifi Internet is aanwezig.

Manannan Cottage woonkamer
Manannan Cottage keuken

Keuken, badkamer, slaapkamers

De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, oven, koel/vrieskast, en een gezellig eethoekje. In de bijkeuken (in 2016 aangebouwd) vind je de combimagnetron, wasmachine en wasdroger.

De badkamer is in 2016 helemaal gerenoveerd, heeft een wastafel en ruime inloopdouche.

De twee gezellige slaapkamers zijn allebei voorzien van twee prima eenpersoonsbedden.

Bijkeuken
De bijkeuken.
Slaapkamer
Een van de twee slaapkamers.
Badkamer
De badkamer

Buiten

De ruime tuin is 2000 m2, is heerlijk om doorheen te wandelen, heeft voldoende speelgelegenheid, mooie zitplekjes, en is uitgerust met prachtig rustiek houten tuinmeubilair.

In alle seizoenen valt er veel te genieten van alles wat groeit, bloeit en vliegt. Naast het huis is direct een pad omhoog de berg op, dus ver weg voor een fijne wandeling hoef je nooit.

Tuin Manannan Cottage
Ierland